Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

Avís legal

DADES EMPRESA

D'acord amb el que estableix la llei 34/2002 de 11 de juliol de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:
• Titular: ASSESSORAMENT I SERVEIS IMMOBILIARIS LA LLAR, S.L.
• Adreça: C / Jacint Verdaguer, núm. 26, entresòl 2ª, 08500 Vic (Barcelona)
• Contacte: llarvic@llarvic.com
• Telèfon: 938895709
• NIF: B62072319
• Inscripció Registre Mercantil de Barcelona, Volum 32.038, Foli 70, Full B204944, Inscripció 1ª

Dades de les oficines de l'empresa:

• Adreça: C / Jacint Verdaguer, núm. 26, entresòl 2ª, 08500 Vic (Barcelona)
• Contacte: llarvic@llarvic.com
• Telèfon: 938895709


ÚS WEB

Aquestes condicions generals (a partir d'ara les "Condicions Generals") regulen l'ús de tots els serveis d'aquest lloc web (a partir d'ara "el portal") que la companyia ASSESSORAMENT I SERVEIS IMMOBILIARIS LA LLAR, S.L. (a partir d'ara "l'empresa") posa a disposició dels usuaris d'internet. Per la simple utilització del Portal l'usuari expressa la plena acceptació i sense reserves de les mateixes, les quals podran ser modificades per l'empresa en qualsevol moment. Els usuaris es veuen així mateix, sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d'instruccions que es posin en el seu coneixement, en relació amb continguts o serveis concrets.


Exclusió de responsabilitat.

ASSESSORAMENT I SERVEIS IMMOBILIARIS LA LLAR, S.L. no es fa responsable en cap concepte per cap tipus de dany que poguessin ocasionar els usuaris a la present pàgina Web, o a qualsevol altra, per l'ús il·legal o indegut de la mateixa, o dels continguts i informacions accessibles o facilitades a través d'ella .

Exclusió de responsabilitat pel funcionament del Portal i els seus serveis.

L'empresa no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del Portal, dels seus serveis i els seus continguts, si fos raonablement possible, l'empresa avisarà prèviament de les interrupcions en el funcionament dels mateixos. L'empresa no és responsable dels danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat o de continuïtat del Portal o de qualsevol dels seus serveis, o pels errors en l'accés a les diferents pàgines web del Portal o aquelles des de les quals es presten determinats serveis.

Exclusió de responsabilitats sobre la informació gràfica disponible al portal.

Tota la documentació inclosa en aquesta pàgina Web referent a les diferents promocions o béns immobles, és merament orientativa i està sotmesa a possibles canvis exigits per l'evolució tècnica dels projectes i la seva execució (preus, gràfics, plànols, ...). En cap cas aquesta informació constitueix document contractual.

Exclusió de responsabilitat dels continguts.

L'empresa no és en cap cas responsable, ni de forma directa ni subsidiària, per cap contingut, informació, comunicació, opinió o manifestació de qualsevol tipus que tingui el seu origen en l'usuari o qualsevol persona o entitat i que es comuniqui, difongui, transmeti o exhibeixi a través dels serveis del Portal.

Exclusió de responsabilitat pels continguts i serveis allotjats fora del Portal.

El Portal posa a disposició dels usuaris dispositius tècnics d'enllaços, ja siguin links, directoris o eines de cerca, els quals permeten l'accés a pàgines web o llocs que són gestionats per tercers. L'empresa no exerceix cap titularitat sobre els mateixos, i no comercialitza ni ofereix els continguts i serveis que continguin, per tant no assumeix cap responsabilitat ni directa ni subsidiària sobre aquestes pàgines web o sites.

Utilització del Portal i dels serveis per als usuaris.

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent-hi tota mena de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà, de les dades contingudes al portal, sense autorització prèvia i expressa dels seus titulars respectius. L'incompliment d'aquesta prohibició podrà constituir una infracció que la legislació vigent pot sancionar.

Serveis on line.

Els productes i serveis que ASSESSORAMENT I SERVEIS IMMOBILIARIS LA LLAR, S.L. ofereix en la present web, podran ser sol·licitats i/o contractats en línia pels clients intervenint la utilització d'un sistema de claus i codis facilitats per l'empresa que permetin la identificació inequívoca dels mateixos.

Supressió de serveis.

ASSESSORAMENT I SERVEIS IMMOBILIARIS LA LLAR, S.L. es reserva el dret de suspendre l'accés a la seva pàgina web, sense previ avís, de forma discrecional i temporal, per raons tècniques o de qualsevol altra índole, podent així mateix modificar unilateralment tant les condicions d'accés, com la totalitat o part dels continguts en ella inclosos.

Política de Protecció de dades de caràcter personal.

ASSESSORAMENT I SERVEIS IMMOBILIARIS LA LLAR, S.L. posa en el seu coneixement que en cas de demanar dades de caràcter personal, aquests seran tractades de forma secreta i confidencial i la seva recollida té com a finalitat la gestió i prestació dels serveis oferts per l'empresa en el Portal en cada moment, informant que s'estan complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent. L'usuari manifesta que accepta que les seves dades siguin objecte de tractament en fitxers automatitzats sota la titularitat i responsabilitat de l'empresa.

Totes les dades s'integren en fitxers que han estat declarats a l'Agència de Protecció de Dades, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el seu Reglament, sent el seu responsable "ASSESSORAMENT I SERVEIS IMMOBILIARIS LA LLAR, S.L." amb domicili a C/ Jacint Verdaguer, núm. 26, entresòl 2ª, 08500 Vic (Barcelona).

Sobre aquestes dades, li recordem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició intervenint petició escrita dirigida a "ASSESSORAMENT I SERVEIS IMMOBILIARIS LA LLAR, S.L." amb domicili al C/ Jacint Verdaguer, núm. 26, entresòl 2ª, 08500 Vic (Barcelona), o bé a través de l'adreça electrònica següent llarvic@llarvic.com.

El client o usuari accepta que ASSESSORAMENT I SERVEIS IMMOBILIARIS LA LLAR, S.L., li remeti informació sobre els béns o serveis que comercialitzin. L'acceptació del client o usuari per tal que puguin ser tractades o cedides les seves dades en la forma establerta en aquest paràgraf, té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, d'acord amb el que disposen els articles 6 i 11 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre.

Normativa i competència territorial.

Aquestes Condicions Generals es regiran per la llei espanyola. Per a qualsevol controvèrsia que pugui derivar de l'aplicació dels serveis o interpretació o aplicació de les Condicions Generals, l'Empresa i l'usuari, amb renúncia expressa al seu fur propi es sotmeten al dels Jutjats i Tribunals de Vic.