Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

GESTIÓ COMERCIAL

A LA LLAR IMMOBILIÀRIA, una empresa especialitzada en la prestació de serveis integrals en gestió immobiliària, li oferim un servei professional i individualitzat. Tenim en compte les seves necessitats i l’assessorem en els seus projectes de compra, venda i lloguer amb la garantia i l'àmplia experiència en el sector immobiliari que ens avala.Gestionem la venda i el lloguer de pisos, cases, despatxos, locals comercials, naus industrials, pàrquings, trasters i terrenys a Vic i a tota la comarca d’Osona i fem el seguiment de tot el procés.

PROMOTORS

LA LLAR IMMOBILIÀRIA és una empresa consolidada i amb gran experiència en el servei tant de venda com de lloguer de promocions d’obra nova, facilitant als promotors la comercialització dels seus immobles. No només oferim als promotors la comercialització de l’obra nova, sinó que també facilitem assessorament en el disseny d’interiors (distribucions), qualitats, estudi de mercat, etc. tot segons la demanda i les necessitats del mercat.

MANTENIMENT DELS IMMOBLES

Els immobles s'han d'entregar en bon estat de conservació, funcionament i habitabilitat. Oferim als nostres clients assessorament quant a les reparacions necessàries i/o les millores convenients, per obtenir un ràpid arrendament. Per facilitar la tasca de trobar operaris i industrials per fer les reparacions necessàries als immobles, posem a la seva disposició professionals que col·laboren amb nosaltres.

TRAMITACIONS VÀRIES

Tramitem cèdules d’habitabilitat, certificats d’eficiència energètica, butlletins, peritatges, taxacions i valoracions, etc.